Viszonteladói információk

Ha Ön már viszonteladónk, jelentkezzen be oldalunkra e-mail címével és jelszavával, hogy a viszonteladókra érvényes információkat láthassa.

Ha Ön még nem viszonteladónk, de Ön is szeretné termékeinket forgalmazni, az alábbi sorokat ajánljuk figyelmébe:

Feltételek:

  1. játék vagy ajándék tevékenység a vállalkozói igazolványban
  2. az első vásárlásnál bruttó 50.000 Ft feletti vásárlás (nagykereskedelmi ár)

Az első vásárlás előtt a nagykereskedelmi árakat csak írásban (árajánlatban) áll módunkban elküldeni, ezért kérjük, hogy az első vásárlás előtt kérje kollégáink segítségét a következő e-mail címen: nagyker@fakopancs.hu

Az első vásárlás után regisztráljuk adatait (cégnév, név, adószám, cím, telefonszám) és biztosítunk egy belépési kódot weboldalunk viszonteladói felületéhez (amennyiben Önnek márvan magánvásárlói regisztrációja weboldalunkon, felhasználói csoportját átállítjuk viszonteladói státuszba). Ön innentől kezdve weboldalunkon már csak a viszonteladókra érvényes árakat és információkat látja, továbbá megrendelést adhat le immáron értékhatár nélkül.

Első 4-5 alkalommal kizárólag készpénzes fizetést fogadunk el, de a folyamatos közös munka után ez változhat banki átutalásra is.

Amennyiben a fent említett információkon, feltételeken kívül további kérdése lenne viszonteladói programunkkal kapcsolatosan, vegye fel velünk a kacsolatot az alábbi elérhetőségeken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére:

 

E-mail: nagyker@fakopancs.hu
Telefon: +361 337 0992
Mobil: +3620 998 0940