Vásárlói vélemények

1 2

Örülök, hogy teljesen véletlenül a szemem elé került egyik kis kötött karácsonyfa manó képe és többszöri fogadalmam,
- hogy több karácsonyi díszt ne veszek - ellenére megrendeltem a manócskákat .
Nagyon tetszenek, azonnal megszerettem őket. Köszönöm a rendelés gyors teljesítését.
Megjegyzem, hogy a szállító partnerükkel is maximálisan elégedett voltam, a futár rendkívül udvarias, pontos volt.

Nagyon szépen köszönöm,hogy a megrendelt árut időben megkaptam!Ez volt a 2.rendelésem és nem csalódtam!Nagyonszépen köszönöm!Minden ott dolgozónak Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánok! Fazekas Józsefné Lovasberényből

Minden termékük szép, ötletes, kedves!
Köszönjük,hogy vannak!

Minden termekkel elégedett vagyok. Régóta ismerem a termékeket, saját és az óvoda részére is vásárolok.

Az Önök Webáruháza megbízható, profi szolgáltatást végez. Most rendeltem másodszor Önöknél termékeket, maradéktalanul azt kaptam, amit rendeltem és az ígért szállítási határidőre meg is érkezett. Most éppen Karácsonyra kerestem érdekes, de nem drága ajándékokat az unokáimnak és találtam is a kínálatban.
Jó szívvel tudom ajánlani másoknak is!

Fiaim nagyon elégedettek a játékokkal. A kisebbik, négyéves a horgászos készletnek, bátyjával közösen a favonatos kiegészítőknek pedig kiváltképp örültek. Jó minőségűek, szépek a játékok, a szállítással is minden rendben volt.

Több mindent rendeltem, de a csomagból hiányzott egy termék. Megírtam ezt a "Fakopáncsnak", szinte rögtön vissza is írtak. Elnézést kértek és másnap már küldték is a kimaradt játékot. Nagyon készségesek és gyorsak voltak, pedig csak egy 350 Ft-os kis játékról volt szó. A pótlólag küldött játék szállítási költségeit pedig teljesen magukra vállalták. Köszönöm!

NAGYON JÓ WEBÁRUHÁZ... HA NEM A LEGJOBB. SZÉLES VÁLASZTÉK, NAGYON JÓ ÁR,FOLYAMATOS AKCIÓK. TUTI CSAPAT.CSAK ÍGY TOVÁBB!!

Mindenkinek nagyon ajánlom!!!Többször rendeltem már a fakopáncstól, és mindegyik terméket nagyon szeretik a családban lévő gyerekek.A rendelés lebonyolítása nagyon szuper, és mindig segítőkészek a dolgozók. A mai rohanó világban ez fontos.

Gyors megbízható minőségi játékbolt.

Minőségi, szép és strapabíró játékok! :D

Örülök, hogy a gyerekem már a Fakopáncs minőségi és ízléses, szellemes, készségfejlesztő választékán nőhet fel.Ilyen az én gyerekkoromban még nem volt, és ezért azt érzem, különbet tudok neki nyújtani, mint ami nekem jutott, és ez jó érzés.Remélem meg tudom fizetni a továbbiakban is, hogy havonta vegyek neki valamit a Fakopáncsból.

Kedvenc játék boltom!

Nagyon szeretem!! Szépen kidolgozott, szuper játékokat vettem eddig, és fogok ezután is! :)

Köszönöm a Méhecskék nevében is a sok, színes, fantasztikus játékot, amit a "Jézuskától" kaptak :) És persze a segítséget is, hogy időben összekészítve kaptunk meg. Nagyon korrekt és segítőkész volt mindenki. Köszönjük Nektek ! ! !
1 2
Új hozzászólás