Újdonságok

Akciós játékok

Népszerű játékok

Társasjátékok

Legutóbbi blog bejegyzések

Online játékbolt minőségi fajátékokkal

A Fakopáncs játék webáruház választékában több ezer termék várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Webshopunk óvodai bútorokat, plüssbábokat, különböző ügyességi játékokat és fém építőjátékokat is kínál, de mégis fából készült modelljeink adják termékpalettánk gerincét.

A fa természetes anyagként melegséget lop minden gyerekszobába, sőt a gyermekek szívébe is! Ezért is döntöttünk úgy 25 évvel ezelőtt, hogy újra népszerűvé tesszük az időtlen fajátékokat. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján bátran kijelenthetjük, jól döntöttünk - odavannak értük!

Budapesti üzleteinkben komplett gyerekkonyhákkal, vidám öltöztetős játékokkal, bolondos játék gitárokkal, valamint szórakoztató Montessori játékokkal várunk mindenkit!

Rendeljen játék webshopunkból Ön is - Magyarországon és Európa teljes területén szállítunk!
9.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás belföldön díjmentes!

Kínálatunkat folyamatosan frissítjük - közel 20 kategória számtalan terméke közül válogathat. Ugyanúgy elérhető nálunk az egyszerű fa vonat szett, mint a - gyakran felnőttek által is kedvelt - kirakós puzzle. Készletünkben ezek mellett szerepelnek klasszikus horgászos játékok, lányos fa babaházak, sőt mászókötelek is! Játékboltunk virtuális polcairól hagyományos hintaló,családi társasjáték, sőt játék hangszer is rendelhető!

Kérdése van a vásárlás menetére vonatkozóan?
Tegye fel bátran elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését!

A játékbolt törzsvásárlóinak és viszonteladóinak

Küldetésünknek tartjuk a fából készült játékok terjesztését, ezért visszatérő vásárlóink és viszonteladó partnereink számára jelentős kedvezményeket biztosítunk. Regisztráljon a webshop felületén, vásároljon legalább 10 000 forint értékben (vagy egy év alatt összesen 20 000 forintért), és máris bekerült a játékbolt törzsvásárlói közé! Ezt követően az 5000 forint alatti rendelések összegéből 5%, az ezt meghaladókéból 10% kedvezményt adunk. Törzsvásárlói kártyánkat nemcsak online szerezheti meg, 10 000 forintos vásárlása után üzleteinkben is igényelheti.

Amennyiben nagykereskedelmi áron szeretne vásárolni, egyszerűen válhat viszonteladónkká. Ehhez csupán a megfelelő vállalkozói igazolványra, illetve egy legalább nettó 50 000 forint értékű rendelésre van szükség. A nagykereskedelmi árakról kollégáink készséggel tájékoztatják Önt. Weboldalunkon részletesebb leírást is talál viszonteladói programunkról.

Az online játékboltban vásárolt termékek szállításáról

A webáruházban megrendelt termékeket Magyarországon általában 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Legalább 9000 forintos megrendelés esetén ennek díját mi fizetjük. Sőt, ha Pick Pack pontra kéri, már 5000 forintos rendelés esetén sem kell fizetnie a szállításért. Az egyes termékek adatlapján mindig megtalálja, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani az adott játékot. Természetesen lehetősége van a személyes átvételre is. Amennyiben ezt a módot választja, a rendelés összeállítását követően kollégáink e-mailben értesítik, ha a termékek átvehetők.