Népszerű játékok

Társasjátékok

Legutóbbi blog bejegyzések

Online játékbolt minőségi fajátékokkal

A Fakopáncs játék webáruház választékában több ezer termék várja a kicsiket és a nagyobbakat. A webshop óvodai bútorokat, plüssbábokat és fém építőjátékokat is kínál, de a fából készült játékok adják a termékpaletta gerincét. A fa természetes anyagként melegséget lop a gyerekszobába, sőt a gyermekek szívébe is. Ezért is döntöttünk úgy 25 évvel ezelőtt, hogy újra népszerűvé tesszük a fajátékokat.

Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján bátran kijelenthetjük, a gyerekek odavannak értük. Ma már négy budapesti üzletben várjuk a kicsiket és szüleiket, de a webáruház egész Európába szállít, sőt kérésére bármely országba eljuttatjuk a kiválasztott játékokat.

Nagy hangsúlyt fektetünk kínálatunk folyamatos gyarapítására. Közel 20 kategória számtalan terméke közül válogathat. Ugyanúgy elérhető nálunk az egyszerű fakard, mint a – gyakran felnőttek által is kedvelt – 3D puzzle. Kínálatunkban szerepelnek a klasszikus horgászos játékok, de rendelhető tőlünk játékkonyha is. A közös játékkal töltött órák összehozzák egymással a gyerekeket, sőt a szülőket is, ezért számos társasjáték is rendelhető az online játékbolt virtuális polcairól.

A játékbolt törzsvásárlóinak és viszonteladóinak

Küldetésünknek tartjuk a fából készült játékok terjesztését, ezért visszatérő vásárlóink és viszonteladó partnereink számára jelentős kedvezményeket biztosítunk. Regisztráljon a webshop felületén, vásároljon legalább 10 000 forint értékben (vagy egy év alatt összesen 20 000 forintért), és máris bekerült a játékbolt törzsvásárlói közé! Ezt követően az 5000 forint alatti rendelések összegéből 5%, az ezt meghaladókéból 10% kedvezményt adunk. Törzsvásárlói kártyánkat nemcsak online szerezheti meg, 10 000 forintos vásárlása után üzleteinkben is igényelheti.

Amennyiben nagykereskedelmi áron szeretne vásárolni, egyszerűen válhat viszonteladónkká. Ehhez csupán a megfelelő vállalkozói igazolványra, illetve egy legalább nettó 50 000 forint értékű rendelésre van szükség. A nagykereskedelmi árakról kollégáink készséggel tájékoztatják Önt. Weboldalunkon részletesebb leírást is talál viszonteladói programunkról.

Az online játékboltban vásárolt termékek szállításáról

A webáruházban megrendelt termékeket Magyarországon általában 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Legalább 9000 forintos megrendelés esetén ennek díját mi fizetjük. Sőt, ha Pick Pack pontra kéri, már 5000 forintos rendelés esetén sem kell fizetnie a szállításért. Az egyes termékek adatlapján mindig megtalálja, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani az adott játékot. Természetesen lehetősége van a személyes átvételre is. Amennyiben ezt a módot választja, a rendelés összeállítását követően kollégáink e-mailben értesítik, ha a termékek átvehetők.